"ТРУСКАВЕЦЬ-КУРОРТСЕРВІС" ІНВЕСТУЄ В НЕРУХОМІСТЬ БІЛЬШЕ $170 МЛН.

Провідна компанія Західної України у сфері інвестицій в торговельну, житлову, готельно-ресторанну та комерційну нерухомість "Трускавець-курортсервіс" (ТКС) планує побудувати два готелі, два житлових комплекси і торговельний центр у Трускавці та Львові до 2011 року.

ТКС планує в 2008 році ввести в експлуатацію торговельний центр "Львів" в однойменному місті площею 90 тис. кв.м., у тому числі торговельної - 55 тис. кв.м, а в 2010 році - офісно-готельний центр "Львів". Вартість проекту $82 млн.

В 2008 році компанія планує ввести в експлуатацію 11-поверховий комплекс апартаментів "Лiсова пiсня" (Трускавець) загальною площею 19,5 тис. кв.м на 216 квартир, із вбудованим торговим центром площею 2 тис. кв.м. Вартість проекту $15,95 млн.

В 2010 році компанія планує ввести в експлуатацію житловий комплекс "Помiрки" (Трускавець) загальною площею 25 тис. кв. м. на 190 квартир і торговим центром площею 3,5 тис. кв.м. Вартість проекту $20 млн.

В 2010 році компанія планує ввести в експлуатацію 20-ти поверховий чотиризірковий готель "Гранд-Оріон" (Трускавець) на 308 номерів загальною площею 21 тис. кв.м. У готелі також буде чотири ресторани, SPA-центр площею 2 тис. кв.м., медичний центр, бальнелогія, фітнес-центр, салон краси, конференц-зал. Вартість проекту $21,72 млн.

Також ТКС в 2010 році має намір ввести в експлуатацію 9-ти поверховий п'ятизірковий готель "Парк-Амбасадор" (Трускавець) на 288 номерів загальною площею 30 тис. кв.м. У готелі також буде 4 ресторани, SPA-центр, медцентр, бальнелогія, фітнес-центр, салон краси, конференц-зал на 1 тис. осіб, вбудований торговельний пасаж площею 5 тис. кв.м. і підземною стоянкою. Вартість проекту - $35 млн., повідомляє Ринок.biz.

Довідка

Мегамаркет ТКС "Трускавець-курортсервіс" є також девелопером власних проектів та оператором у готельно-ресторанному бізнесі. У структуру холдингу входить власна будівельна група компаній, що дозволяє щорічно зводити близько 35 тис. кв.м. нерухомості.

Серед реалізованих проектів - торговельний центр "Мегамаркет ТКС", житловий масив загальною площею 16 тис. кв.м, п'ятизірковий готель "Амбасадор Делюкс" (все - Трускавець), торговельний центр (м. Дрогобич).