СПА ВІДПОЧИНОК В ТРУСКАВЦІ - "ХИЖИНА SPA"

Хижина Спа - це новинка курорту Трускавець. В кожному з 45 затишних номерів Ви знайдете все необхідне: від халату і тапочок до безпровідного Інтернет-звязку (Wi-Fi).

Хижина СПАНа терасах зимового саду Вас чекатиме безліч затишних куточків, де Ви приємно проведете час, насолоджуючись шумом води фонтанів та водоспадів, чи потріскуванням полін у багатті камінної зони.

Хижина Спа - це смачне та здорове харчування. Наші кухарі запропонують Вам різноманітні комплекси, а також вишукане індивідуальне меню для гурманів.

У Вітамін-барі Ви знайдете обширний Фреш-лист та Чайну карту, а з широкого асортименту "Карпатської крамнички" на Ваше прохання приготують цілющі відвари з карпатських трав за старовинними народними рецептами.

Хижина Спа - це простора зона Спа, відвідавши яку, Ви потрапите на дикий острів з великим бассейном, джакузі, сауною, римською банею, соляною печерою, кімнатами для ароматерапії та різноманітних масажних технік.

Підводний душ-масаж, душ Шарко, душ Віши, декілька ванн для водних процедур, а також столи для таласотерапіі та обгортувань, в комплексі з косметикою відомих лідерів у світі Спа, таких як "BABOR" та "Mary Cohr" та цілющими властивостями мінеральних вод Трускавця, наповнять життєвою силою і енергією кожну клітинку Вашого тіла.

Ми запропонуємо Вам створені нашими партнерами програмі від 3-ох до 21-го дня перебування, за допомогою яких Ви отримаєте максимальний ефект від дії косметичних засобів.

Використовуючи великий екскурсійний та розважальний потенціал Карпат, наш досвід та Ваші побажання, ми створимо атмосферу клубного дому, в якому будуть зустрічатись для відпочинку та спілкування люди, для яких здоров'я та довголіття є невід'ємним атрибутом життя.