ГРАНД-ЇДАЛЬНЯ ЗАТ "ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ"

Гранд-їдальня ЗАТ "Трускавецькурорт" пропонує великий асортимент страв на будь-який смак: від легкого та поживного європейського сніданку до вишуканого різноманіття страв типу "шведський стіл".

Гранд-їдальня ЗАТ Трускавецькурорт Тут існує надзвичайно великий асортимент страв, який постійно оновлюється і тим самим дозволяє вибрати харчування на свій смак і розсуд.

Для людей, які цінують своє здоров'я чи стежать за фігурою, передбачене дієтичне харчування. Його головним пріоритетом є чергові страви, призначені лікарем-дієтологом, мета яких покращення процесу лікування. Такий метод покликаний забезпечити фізіологічну норму, необхідну під час вживання мінеральної води "Нафтуся". До того ж, приваблює і вартість послуги - 60 гривень у день, яка передбачає можливість вибіркового харчування (виключно сніданки, обіди чи вечері вартістю 20 гривень).

Послуга покращене харчування пропонує більш ширший асортимент страв, які подаються за попереднім замовленням. Вона передбачає не лише смаки, а ще й потреби відвідувача. Вартість такої послуги 84 гривні в день і також дає можливість вибіркового харчування (окремі обіди, сніданки або вечері).

Справжньою родзинкою їдальні є новий вид послуг - обслуговування за типом "шведський стіл". Ця новинка асортименту користується значним попитом через те, що даний вид послуг вперше надається у центральній частині міста. Тобто, відвідувачі тут не лише харчуються здоровою та поживною їжею, але й формують кількість страви на власний розсуд. Прихильники шведської лінії мають можливість віддати перевагу звичним наїдкам, комбінувати страву за власним смаком чи потребою.

Гранд-їдальня ЗАТ Трускавецькурорт Безумовно, вибір харчування "шведської лінії", який формується з натуральних, рублених парових та запечених страв з м'яса, риби, птиці й морепродуктів, випічки та овочевих страв, дозволяє задовольнити вимогу найвибагливішого споживача. Вартість такої послуги становить 120 гривень у день.

Існує досить зручна додаткова послуга, яка передбачає замовлення під час приймання їжі, соку-фреш, фруктового чаю чи кави еспрессо та інших напоїв.

Гранд-їдальня ЗАТ "Трускавецькурорт" покликана впроваджувати новітні європейські стандарти обслуговування в галузі харчування. Вона створена для того, аби будь-який відвідувач не лише посмакував здоровою смачною та поживною їжею, але й отримав від цього процесу максимум задоволення.

Джерело: Газета "Трускавецькурорт". - 18 листопада 2008 р. – № 44 (153). – С.4.